C-Bright is een familiebedrijf met een persoonlijke aanpak. We zijn dé partner voor wie op zoek is naar toffe gadgets of zich professioneel en herkenbaar wil profileren met kwaliteitsvolle bedrijfskleding, hoogwaardige veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Kwaliteit mét uitstraling

Onze producten zijn een optimale combinatie van oerdegelijke kwaliteit en de perfecte uitstraling. Zo helpen we jou om je visibiliteit te verhogen, en vertrouwen en herkenbaarheid te genereren bij je klanten, leveranciers, opdrachtgevers en prospects.

Persoonlijke aanpak en professioneel advies

Bij C-Bright geloven we niet in een one size fits all-concept. Daarom kiezen we voor een persoonlijke aanpak waarbij we heel goed luisteren naar je wensen en behoeften. We denken met je mee, geven professioneel advies en begeleiden je zo naar de producten die helemaal aan je verwachtingen voldoen. Heb je een vraag of ben je op zoek naar een specifiek item dat je niet in onze webshop kunt vinden? Laat het ons dan weten! We spreken met veel plezier ons netwerk voor je aan.

Oerdegelijke, duurzame producten

Alleen het beste is goed genoeg voor jou én voor ons. Daarom kiezen we bewust voor oerdegelijke en duurzame producten. In onze webshop vind je alleen producten die we zelf zouden kopen en die hun degelijkheid bewezen hebben. We willen ook een milieubewust bedrijf zijn. Daarom hebben we naast kwaliteit veel aandacht voor het vervaardigingproces en gaan we voluit voor producten die op een ecologische manier gemaakt zijn en het Fair Wear-label dragen.

Sterk in professionele visibiliteit

Veiligheids- of bedrijfskleding en toffe gadgets zijn meer dan gebruiksproducten. Het zijn ook zeer nuttige en efficiënte marketingtools. Daarom kun je al onze producten en kleding laten personaliseren met een opschrift of afbeelding. Je bedrijfsnaam en logo op je bedrijfskleding? Je webadres op een pen die ook een USB-stick is, of een leuke slogan op een originele koffiekop? Het kan allemaal! Met onze ervaring, onze grote betrokkenheid en ons uitgebreide aanbod hebben we alles in huis om jouw professionele visibiliteit te versterken.

Neem contact met ons op