Expert in bedrijfskleding, relatiegeschenken en gadgets, C-Bright is een familiebedrijf met een persoonlijke aanpak. We zijn dé partner voor wie op zoek is naar toffe gadgets of zich professioneel en herkenbaar wil profileren met kwaliteitsvolle bedrijfskleding, hoogwaardige veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Persoonlijke aanpak en professioneel advies

Bij C-Bright geloven we niet in een one size fits all-concept. Daarom kiezen we voor een aanpak op maat waarbij we heel goed luisteren naar je wensen en behoeften. We denken met je mee, geven professioneel advies en begeleiden je zo naar die producten die helemaal aan je verwachtingen voldoen.

Kwaliteit mét uitstraling

Onze producten zijn een optimale combinatie van hoge kwaliteit en perfecte uitstraling. Zo helpen we jou om je visibiliteit te verhogen en vertrouwen en herkenbaarheid te genereren bij je klanten, leveranciers, opdrachtgevers en prospects

Oerdegelijke, duurzame producten

Alleen het beste is goed genoeg voor jou én voor ons. Daarom kiezen we bewust voor oerdegelijke en duurzame producten. Hiernaast hechten we ook veel belang aan een milieuvriendelijke werkwijze. Daarom hebben we naast voor kwaliteit ook veel aandacht voor het vervaardigingsproces en gaan we voluit voor producten die op een ecologische manier gemaakt zijn en het Fair Wear-label dragen.

De drie pijlers van C-Bright: sign, work en safe

Sign: Sterk in professionele visibiliteit

Wist je dat je alle producten en kleding in onze online showroom kan laten personaliseren met een opschrift, logo of afbeelding naar keuze? Je webadres op een pen die ook een USB-stick is, of een leuke slogan op een originele koffiekop? Het kan allemaal! Met onze ervaring en ons uitgebreide aanbod hebben we alles in huis om jouw professionele visibiliteit te versterken. We maken het onze missie om ervoor te zorgen dat je bedrijfskleding, relatiegeschenken en andere gadgets zowel functioneel zijn en perfect inzetbaar zijn in je marketingstrategie.

Om ervoor te zorgen dat het plaatje helemaal klopt, kan je bij ons ook terecht voor:

- Het ontwerp van een herkenbare huisstijl en een tof logo

- Professionele printoplossingen en beletteringen

- Opvallende signalisatie in en rond je bedrijf

- Duurzame en originele gadgets van hoogwaardige kwaliteit

Kortom: ons team staat voor je klaar voor alles met betrekking tot de zichtbare profilering van je bedrijf! En dit steeds vanuit persoonlijk advies op maat.


Work: Gepersonaliseerde bedrijfskleding op maat

Ook gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle bedrijfskleding draagt bij aan een optimale professionele zichtbaarheid. Op basis van je behoeften, de werkomgeving en de bedrijfsgewoonten binnen je organisatie vinden we de beste gepersonaliseerde werkkleding en werkschoenen voor jou en je medewerkers. Zo ben je zeker van bedrijfskleding die niet alleen het werkcomfort verhoogt, maar ook bijdraagt aan de zichtbaarheid en bekendheid van je onderneming.

Safe: Optimale professionele veiligheid

Met onze pijler ‘Safe’ gaan we nog een stapje verder: we adviseren je over gespecialiseerde producten om de veiligheid in je bedrijf te verhogen. Zo kies je uit een ruim gamma van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen die we – net zoals de bedrijfskleding – kunnen personaliseren. Zo werken jij en je medewerkers veilig, voorkom je arbeidsongevallen én boost je de zichtbaarheid van je bedrijf.

Op zoek naar een gespecialiseerde partner voor jouw project?

Wil je graag meer informatie over een product in onze showroom of heb je een andere vraag? Contacteer ons team of maak een afspraak op een moment dat voor jou past!
 

Neem contact met ons op