C-Bright is dé partner voor kmo’s en grote bedrijven die zich professioneel en herkenbaar willen profileren. Het is hierbij steeds onze missie om duurzame maatoplossingen aan te bieden en zo de zichtbaarheid, veiligheid en professionaliteit van je bedrijf te verhogen.
 

Maak kennis met Tiny en Johan van C-Bright!

De gezichten achter familiebedrijf C-Bright zijn Tiny Cammaert en Johan De Mulder. Samen staan zij met jarenlange ervaring en expertise klaar voor elk project! Ook zorgen ze ervoor dat hun vakkennis steeds up-to-date blijft en volgen ze de ontwikkelingen binnen hun vakdomein op de voet.

Bij C-Bright luisteren we naar onze klanten. Want dat is de enige manier om de juiste oplossingen te vinden. Wij denken mee en geven proactief en professioneel advies dat helemaal aangepast is aan hun situatie en behoeften.”


Meedenkende partner in visibiliteit en relatiegeschenken

Waar C-Bright zich in onderscheidt? In de persoonlijke aanpak bij elk project. We nemen namelijk voor elke klant uitgebreid de tijd om naar je verhaal te luisteren, samen te brainstormen en te ontdekken waar jij nu juist nood aan hebt. We leven ons hierbij volledig in in de werking van je onderneming en in de bedrijfscultuur die op jouw werkvloer zo belangrijk is. We kijken naar het totaalplaatje, geven je advies en bezorgen je een voorstel volledig op maat.

Hierbij gaan we geen uitdaging uit de weg! Wil je voor of na de werkuren afstemmen met ons team? Heb jij last-minute extra gadgets nodig? Of heb je dringend nood aan nieuwe bedrijfskleding voor een event? Ook met een strakke deadline steken wij graag de handen uit de mouwen om jou van het nodige materiaal te voorzien.
 

Expert met oog voor kwaliteit

Bij C-Bright staan we bovendien volledig achter de kwaliteit van ons assortiment. Bovendien kunnen we met veel trots zeggen dat een groot deel van ons aanbod duurzaam en ecologisch is. Je herkent deze producten aan het Fair Wear label.

Kennismaken met Tiny en Johan?

Dat kan! Plan je afspraak telefonisch via +32 52 30 31 32 of contacteer C-Bright via e-mail

 

Neem contact met ons op